FrostaChips, lokalmat i praksis.

Nyetablerte FrostaChips må øke produksjonen

Mat- og meieriposten har vært på bedriftsbesøk hos FrostaChips og vi vil komme med en mer utfyllende artikkel i fagbladet. Se hva som skjer....... 

Nyetablerte FrostaChips må øke produksjonen

Velkommen til FrostaChips, sier en engasjert, travel, men smilende produksjonssjef Lars Erik Ertsås!

Vi fikk høre om hvordan bedriften ble til og hvordan det har gått, etter 6 måneders drift. Her må vi øke produksjonen, sier Lars Erik.

Vi møtte engasjerte medarbeidere som forteller om en spennende reise med lokalmat og foredling lokalt. Les mer om dette og hør hva de ansatte har å fortelle i Mat- og meieripostens neste nummer. 


Norske oster tok med seg hele 47 medaljer under World Cheese Award 2024

20 november 2024

Norske ysterier tok 47 medaljer i verdens største ostekonkurranse; World Cheese Awards 2024. Synnøve Finden, Snertingdal Ysteri, Tingvollost og TINE var blant de norske produsentene som gjorde seg godt bemerket og løftet Norge som en ledende matnasjon med ost i verdensklasse.

NML på informasjonsmøte ved Norges Miljø- og Biovitenskapelige Universitet

20 november 2024

Under NMLs besøk ved KBM på NMBU møtte vi over 30 studenter for å snakke om partssamarbeidet i Norge, verdien av fagorganisering og praktiske råd for studenter. Tillitsvalgte, fagfolk og forsikringsmegler bidro med innsikt og erfaring, og studentene stilte engasjerte spørsmål. Smaksprøver fra ulike meieriselskaper satte en ekstra spiss på arrangementet, som ble både lærerikt og inspirerende.

Husk vår medlemskampanje i november!

19 november 2024

NML-kampanje i november! Jobber du i matbransjen, er du uorganisert eller er usikker på fagforeningstilhørighet: Velkommen til oss i NML-familien! Melder du deg inn i løpet av november og får du kontingentfri måned i desember!

Scroll til toppen