NML blir en del av Parat
NML slår seg sammen med Parat – beholder identitet, styrker medlemstilbudet.
Dagens Grilstad og kjøttforedling startet på Ranheim utenfor Trondheim i 1957 av familien Jenssen. De er fortsatt de største på eiersiden i Grilstad, som i dag er et konsern med 500 medarbeidere på 5 fabrikker i Norge og 1 i Sverige. Mat- og meieriposten var nylig på besøk på fabrikken i Trondheim.
Velkommen til Grilstad!
Janne Haugdal, kvalitet og miljøsjef, og Espen Stav Hansen, utviklingssjef, åpner dørene for Mat- og meieriposten med smil og varme. Grilstad, et selskap med over 60 års historie, ser mot fremtiden med en imponerende produktportefølje. Espen Stav Hansen og hans team fokuserer på innovasjon og utvikling for å tilfredsstille både dagens og morgendagens forbrukerbehov, mens Janne Haugdal sikrer bærekraftig utvikling og setter rammene for kvalitetsarbeidet i selskapet.
Medarbeiderne vi traff er stolte av å være en del av Grilstad-familien som setter bærekraft, kvalitet og rekruttering i høysetet. Fra produksjonslinjen til pakkeriet, er hver eneste ansatt en viktig brikke i Grilstads historie.
Familien har i generasjoner hatt langsiktige perspektiver, noe som de fremholder som viktige egenskaper for dagens aktiviteter. Les hele reportasjen i Mat- og meieripostens utgave 5: Mat- og meieriposten på besøk hos Grilstad
NML slår seg sammen med Parat – beholder identitet, styrker medlemstilbudet.
To innholdsrike dager med faglig inspirasjon og viktige vedtak i forbindelse med NMLs Fagdag og Landsmøte i Troms.
NMLs største lokallag, NML Sønnenfjelske, arrangerer fagdag og årsmøte i Brumunddal 9.–10. mai – med faglige innlegg, bedriftsbesøk og sosialt fellesskap. Påmelding innen 7. april.