Mat- og meieriposten på besøk hos Grilstad

Grilstad, en tradisjonsrik bedrift med langsiktige planer.

Dagens Grilstad og kjøttforedling startet på Ranheim utenfor Trondheim i 1957 av familien Jenssen. De er fortsatt de største på eiersiden i Grilstad, som i dag er et konsern med 500 medarbeidere på 5 fabrikker i Norge og 1 i Sverige. Mat- og meieriposten var nylig på besøk på fabrikken i Trondheim.

Grilstad, en tradisjonsrik bedrift med langsiktige planer.

Velkommen til Grilstad!

Janne Haugdal, kvalitet og miljøsjef, og Espen Stav Hansen, utviklingssjef, åpner dørene for Mat- og meieriposten med smil og varme. Grilstad, et selskap med over 60 års historie, ser mot fremtiden med en imponerende produktportefølje. Espen Stav Hansen og hans team fokuserer på innovasjon og utvikling for å tilfredsstille både dagens og morgendagens forbrukerbehov, mens Janne Haugdal sikrer bærekraftig utvikling og setter rammene for kvalitetsarbeidet i selskapet. 

Medarbeiderne vi traff er stolte av å være en del av Grilstad-familien som setter bærekraft, kvalitet og rekruttering i høysetet. Fra produksjonslinjen til pakkeriet, er hver eneste ansatt en viktig brikke i Grilstads historie.

Familien har i generasjoner hatt langsiktige perspektiver, noe som de fremholder som viktige egenskaper for dagens aktiviteter. Les hele reportasjen i Mat- og meieripostens utgave 5: Mat- og meieriposten på besøk hos Grilstad


Norske oster tok med seg hele 47 medaljer under World Cheese Award 2024

20 november 2024

Norske ysterier tok 47 medaljer i verdens største ostekonkurranse; World Cheese Awards 2024. Synnøve Finden, Snertingdal Ysteri, Tingvollost og TINE var blant de norske produsentene som gjorde seg godt bemerket og løftet Norge som en ledende matnasjon med ost i verdensklasse.

NML på informasjonsmøte ved Norges Miljø- og Biovitenskapelige Universitet

20 november 2024

Under NMLs besøk ved KBM på NMBU møtte vi over 30 studenter for å snakke om partssamarbeidet i Norge, verdien av fagorganisering og praktiske råd for studenter. Tillitsvalgte, fagfolk og forsikringsmegler bidro med innsikt og erfaring, og studentene stilte engasjerte spørsmål. Smaksprøver fra ulike meieriselskaper satte en ekstra spiss på arrangementet, som ble både lærerikt og inspirerende.

Husk vår medlemskampanje i november!

19 november 2024

NML-kampanje i november! Jobber du i matbransjen, er du uorganisert eller er usikker på fagforeningstilhørighet: Velkommen til oss i NML-familien! Melder du deg inn i løpet av november og får du kontingentfri måned i desember!

Scroll til toppen