Pensjonistmedlemmer og fordeler

Hvilke fordeler har du som pensjonistmedlem i NML?

Flere har spurt om hvilke fordeler du har med pensjonistmedlemskap i NML. Her er noen klargjørende punkter.

Hvilke fordeler har du som pensjonistmedlem i NML?

Her dine fordeler med å være pensjonistmedlem i NML:

  • Mulighet for pensjonister å fortsette (eller for de som ikke har, tegne) advokatforsikring og TRYG-forsikringer til medlemspris.
  • Få informasjon om hva som skjer i bransjen gjennom fagbladet Mat- og meieriposten.
  • Lokalforeninger: Pensjonister kan delta på bl.a. lokalforeningsaktiviteter hvis plass og det er tilrettelagt.
  • Har "en stemme" inn i MP Pensjon gjennom vårt styremedlem i MP Pensjon. Vår representant kan også gi tips om hvem du bør snakke med for å få gode råd.
  • Samtaler/råd og tips fra NML sekretariat.

Medlemskontingent for pensjonister pr 2023 er kr. 595,- pr. år


Norske oster tok med seg hele 47 medaljer under World Cheese Award 2024

20 november 2024

Norske ysterier tok 47 medaljer i verdens største ostekonkurranse; World Cheese Awards 2024. Synnøve Finden, Snertingdal Ysteri, Tingvollost og TINE var blant de norske produsentene som gjorde seg godt bemerket og løftet Norge som en ledende matnasjon med ost i verdensklasse.

NML på informasjonsmøte ved Norges Miljø- og Biovitenskapelige Universitet

20 november 2024

Under NMLs besøk ved KBM på NMBU møtte vi over 30 studenter for å snakke om partssamarbeidet i Norge, verdien av fagorganisering og praktiske råd for studenter. Tillitsvalgte, fagfolk og forsikringsmegler bidro med innsikt og erfaring, og studentene stilte engasjerte spørsmål. Smaksprøver fra ulike meieriselskaper satte en ekstra spiss på arrangementet, som ble både lærerikt og inspirerende.

Husk vår medlemskampanje i november!

19 november 2024

NML-kampanje i november! Jobber du i matbransjen, er du uorganisert eller er usikker på fagforeningstilhørighet: Velkommen til oss i NML-familien! Melder du deg inn i løpet av november og får du kontingentfri måned i desember!

Scroll til toppen