I kommende Mat- og meieriposten kan du bli kjent med Geno!

Geno, en viktig aktør for matbransjen!

Geno har en betydelig rolle i melke- og storfekjøttproduksjon, ikke bare i Norge, men også internasjonalt. Artikkel om Geno kommer i august-utgaven av Mat- og meieriposten.

Geno, en viktig aktør for matbransjen!

I sommer hadde Geno åpen dag på Store Ree i Stange! Mat- og meieriposten var til stede og fikk et lite innblikk i avlsstasjonen og innsikt i hvordan Geno, eid av norske storfebønder, spiller en nøkkelrolle i både norsk og internasjonal kjøtt- og melkeproduksjon. Les mer om Geno i kommende Mat- og meieriposten!

 


Norske oster tok med seg hele 47 medaljer under World Cheese Award 2024

20 november 2024

Norske ysterier tok 47 medaljer i verdens største ostekonkurranse; World Cheese Awards 2024. Synnøve Finden, Snertingdal Ysteri, Tingvollost og TINE var blant de norske produsentene som gjorde seg godt bemerket og løftet Norge som en ledende matnasjon med ost i verdensklasse.

NML på informasjonsmøte ved Norges Miljø- og Biovitenskapelige Universitet

20 november 2024

Under NMLs besøk ved KBM på NMBU møtte vi over 30 studenter for å snakke om partssamarbeidet i Norge, verdien av fagorganisering og praktiske råd for studenter. Tillitsvalgte, fagfolk og forsikringsmegler bidro med innsikt og erfaring, og studentene stilte engasjerte spørsmål. Smaksprøver fra ulike meieriselskaper satte en ekstra spiss på arrangementet, som ble både lærerikt og inspirerende.

Scroll til toppen