IDF inviterer til fagsamling i Bergen 4.-6.mai

IDF Cheese Science & Technology Symposium 2024

IDF Cheese Science & Technology Symposium 2024 i Bergen fra 4. til 6. juni 2024. Programmet gir et innblikk i oppdateringer om vitenskapelige fremskritt i meierisektoren, spesielt på forskning knyttet til osteproduksjonens verdikjede. Husk påmeldingsfristen.

IDF Cheese Science & Technology Symposium 2024

International Dairy Federation

International Dairy Federation (IDF), er en allsidig organisasjon som favner om hele meierisektoren fra jord til bord. IDF er en uavhengig, upolitisk, internasjonal organisasjon for alle interessenter innen verdikjeden for melk og meieriprodukter. Medlemslandene står for 75 % av all verdens melkeproduksjon og IDF representerer hele meierisektoren, og er en felles møteplass der den globale meieriverdenen møtes for å oppnå konsensus i aktuelle saker.

IDF Cheese Science & Technology Symposium i Bergen 2024 

Symposiet vil inneholde ulike sesjoner som dekker et bredt spekter av emner, inkludert melk og ostekvalitet, startkulturer, mikrobiota, ostekvalitet av geite- og sauemelk, innovasjon innen produksjon og prosessering av ost, bærekraftig produksjon og emballering, samt ostestruktur og matrise. Se linken her.

IDF Cheese Science & Technology Symposium 2024

Dette arrangementet er laget for å samle forskere, akademia og fagfolk fra hele meierisektoren. Videre vil det øke synligheten av ostevitenskap utover dens tradisjonelle grenser og understreke den ernæringsmessige verdien av ost som matprodukt.

Forskere, tekniske spesialister, meierieksperter, representanter for meieriindustrien og alle interesserte personer inviteres til å bli til verdensarvbyen Bergen. I tillegg til vitenskapelige- og teknologiske oppdateringer, vil en få muligheten til å bli mer kjent med byen og dens omland, lokale kulturen og nyte deilig norsk mat.

Husk påmeldingsfristen (se linken)


Norske oster tok med seg hele 47 medaljer under World Cheese Award 2024

20 november 2024

Norske ysterier tok 47 medaljer i verdens største ostekonkurranse; World Cheese Awards 2024. Synnøve Finden, Snertingdal Ysteri, Tingvollost og TINE var blant de norske produsentene som gjorde seg godt bemerket og løftet Norge som en ledende matnasjon med ost i verdensklasse.

NML på informasjonsmøte ved Norges Miljø- og Biovitenskapelige Universitet

20 november 2024

Under NMLs besøk ved KBM på NMBU møtte vi over 30 studenter for å snakke om partssamarbeidet i Norge, verdien av fagorganisering og praktiske råd for studenter. Tillitsvalgte, fagfolk og forsikringsmegler bidro med innsikt og erfaring, og studentene stilte engasjerte spørsmål. Smaksprøver fra ulike meieriselskaper satte en ekstra spiss på arrangementet, som ble både lærerikt og inspirerende.

Scroll til toppen