Mye spennende fagstoff i ny utgave av mat- og meieriposten

Mat- og meieriposten nr. 4 2024

Et av landets eldste fagblad, mat- og meieriposten, er klar med ny utgave; nr. 4, 2024. Mye spennende fagstoff er nå klart for lesning og deg som er abonnent, er den allerede nå tilgjengelig digitalt. Papirutgaven kommer noe senere.

Mat- og meieriposten nr. 4 2024

Norske oster tok med seg hele 47 medaljer under World Cheese Award 2024

20 november 2024

Norske ysterier tok 47 medaljer i verdens største ostekonkurranse; World Cheese Awards 2024. Synnøve Finden, Snertingdal Ysteri, Tingvollost og TINE var blant de norske produsentene som gjorde seg godt bemerket og løftet Norge som en ledende matnasjon med ost i verdensklasse.

NML på informasjonsmøte ved Norges Miljø- og Biovitenskapelige Universitet

20 november 2024

Under NMLs besøk ved KBM på NMBU møtte vi over 30 studenter for å snakke om partssamarbeidet i Norge, verdien av fagorganisering og praktiske råd for studenter. Tillitsvalgte, fagfolk og forsikringsmegler bidro med innsikt og erfaring, og studentene stilte engasjerte spørsmål. Smaksprøver fra ulike meieriselskaper satte en ekstra spiss på arrangementet, som ble både lærerikt og inspirerende.

Scroll til toppen