Mye spennende fagstoff i årets siste utgave av Mat- og meieriposten

Mat- og meieriposten utgave 6 - en utgave du ikke vil gå glipp av

Årets siste utgave av Mat- og meieriposten samler mye spennende fagstoff. Fra Finnmark til Kristiansand, fra ungdomsrekruttering i Rørosregionen til innovasjon på TINE Meieriet Tunga, viser vi hvordan mennesker, teknologi og samarbeid skaper fremtidens matbransje.

Mat- og meieriposten utgave 6 - en utgave du ikke vil gå glipp av

I denne utgaven av Mat- og meieriposten får du bli med på en reise gjennom norsk matbransje. Les om hvordan TINE Meieriet Alta sikrer lokal foredling i Finnmark, hvordan Hennig-Olsen Is kombinerer tradisjon og innovasjon i Kristiansand, og hvordan unge talenter, som Kristian Stue Grav, løser store utfordringer med ny teknologi. Utforsk rekrutteringstiltakene som har snudd trenden i Rørosregionen, I tillegg til mye spennende fagstoff. Dette er lesestoff som inspirerer og engasjerer!


Kurstilbud til NML-medlemmer!

27 januar 2025

Vår danske søsterorganisasjon har inngått avtaler med både utdanningsinstitusjoner og bedrifter om en rekke kurs for sine medlemmer. Også i år kan våre medlemmer kan delta på disse kursene -til gode betingelser!

Scroll til toppen