Mye spennende fagstoff i ny utgave av mat- og meieriposten

Mat- og meieripostens utgave nr. 3 2024.

Et av landets eldste fagblad, mat- og meieriposten, er klar med ny utgave; nr. 3, 2024. Mye spennende fagstoff kan du finne der og de som er abonnenter kan allerede nå lese utgaven digitalt. Papirutgaven kommer noe senere.

Mat- og meieripostens utgave nr. 3 2024.

I utgave nr. 3, 2024 inneholder som alltid spennende fagstoff fra bås til bord. Her kan du lese om matbransjeselskaper som markerer jubileer, bedriftsbesøk, fagdager, gode salgstall i mat-/meieribransjen test av fôr til geiter, Kavlifondets rause tildelinger, om høstens fagmesse, Foodtech, Nord-Europas største - for å nevne noe. For deg som er abonnent, kan du allerede lese utgaven digitalt. Papirutgaven kommer om noen dager. God lesning!


Norske oster tok med seg hele 47 medaljer under World Cheese Award 2024

20 november 2024

Norske ysterier tok 47 medaljer i verdens største ostekonkurranse; World Cheese Awards 2024. Synnøve Finden, Snertingdal Ysteri, Tingvollost og TINE var blant de norske produsentene som gjorde seg godt bemerket og løftet Norge som en ledende matnasjon med ost i verdensklasse.

NML på informasjonsmøte ved Norges Miljø- og Biovitenskapelige Universitet

20 november 2024

Under NMLs besøk ved KBM på NMBU møtte vi over 30 studenter for å snakke om partssamarbeidet i Norge, verdien av fagorganisering og praktiske råd for studenter. Tillitsvalgte, fagfolk og forsikringsmegler bidro med innsikt og erfaring, og studentene stilte engasjerte spørsmål. Smaksprøver fra ulike meieriselskaper satte en ekstra spiss på arrangementet, som ble både lærerikt og inspirerende.

Husk vår medlemskampanje i november!

19 november 2024

NML-kampanje i november! Jobber du i matbransjen, er du uorganisert eller er usikker på fagforeningstilhørighet: Velkommen til oss i NML-familien! Melder du deg inn i løpet av november og får du kontingentfri måned i desember!

Scroll til toppen