Ny utgave av et av landets eldste fagblader kommer ut i disse dager.

Mat- og meieripostens utgave nr. 5, 2024

Mye spennende fagstoff i ny utgave av Mat- og meieriposten, nr. 5, 2024. For deg som er abonnent, kan du allerede nå logge deg inn og lese fagbladet digitalt. Papirutgaven kommer om noen dager. Vi vil også nevne at den digitale utgaven har med noe mer tekst og bilder, enn papirutgaven.

Mat- og meieripostens utgave nr. 5, 2024
I denne utgaven av Mat- og meieriposten, et av landets eldste fagblad, får du et bredt spekter av spennende fagstoff som tar pulsen på matbransjen. Les om TINEs store investeringer for å møte etterspørselen etter Cottage Cheese, innovasjoner innen meieribransjen, og resultater fra forskningsprosjekter som fôring i liggebåsfjøs. Vi tar deg også med på bedriftsbesøk hos TINE Meieriet Lom og Skjåk, hvor tradisjon møter moderne teknologi i produksjonen av brunost.

Vi dekker også FoodTech 2024 – Nordens største matmesse – hvor fagfolk fra hele verden møttes for å vise frem nye produkter, diskutere fremtidens løsninger, og hente inspirasjon fra over 1 100 produkter i konkurranse på FoodContest. Dette er arenaen for å hente faglig påfyll og nettverk i en tid der matbransjen står overfor store utfordringer.

I tillegg besøker vi NIRAS, et ledende rådgivende ingeniørselskap som spiller en viktig rolle for bærekraftige løsninger i matbransjen. Bli med på innsiden og få innsikt i hvordan de bidrar til innovative prosjekter innen matproduksjon, teknologi og bærekraft.

Til slutt gir vi deg innsikt i lav antibiotikabruk i norsk husdyrproduksjon og hvordan matproduksjon i nord er avgjørende for nasjonal beredskap. Ikke gå glipp av denne utgaven som gir både inspirasjon og innsikt for fremtiden!


Nordisk Meierikonkgress 2025, 20-22. mai, Reykjavik Island.

17 oktober 2024

Den 25. Nordiske Meierikongressen vil bli arrangert i Reykjavik fra 20.-22. mai 2025, med hovedfokus på bærekraftig utvikling innen meieriindustrien. Under temaet "Unlock the Power of Dairy", vil det bli holdt foredrag og diskusjoner om hvordan meieriprodukter kan bidra til helse og velvære, samt hvordan industrien kan tilpasse seg globale bærekraftsmål.

Scroll til toppen