Meieriposten utgave 2, 2023

Meieriposten utgave 2, 2023 er under vegs! For medlemmer og abonnenter er den allerede tilgjengelig nå til påske, mens papirutgaven kommer ut rundt midten av april.

Meieriposten utgave 2, 2023

Vårt fagblad, Meieriposten utgave 2, 2023, går i disse dager i trykken. Rundt medio april er fagbladet i postkassene rundt om i landet. Som en liten påskegave til våre abonnenter blir nettutgaven tilgjengelig allerede nå til påske. Fagbladet har i denne utgaven alt i fra meieriutviklingen i Gudbrandsdal, forskningsrapporter, om omstillingsprosesser i TINE, meieribesøk hos Q-Meieriene Gausdal og TINE Meieriet Oslo til produktnyheter. God lesning! 


Norske oster tok med seg hele 47 medaljer under World Cheese Award 2024

20 november 2024

Norske ysterier tok 47 medaljer i verdens største ostekonkurranse; World Cheese Awards 2024. Synnøve Finden, Snertingdal Ysteri, Tingvollost og TINE var blant de norske produsentene som gjorde seg godt bemerket og løftet Norge som en ledende matnasjon med ost i verdensklasse.

NML på informasjonsmøte ved Norges Miljø- og Biovitenskapelige Universitet

20 november 2024

Under NMLs besøk ved KBM på NMBU møtte vi over 30 studenter for å snakke om partssamarbeidet i Norge, verdien av fagorganisering og praktiske råd for studenter. Tillitsvalgte, fagfolk og forsikringsmegler bidro med innsikt og erfaring, og studentene stilte engasjerte spørsmål. Smaksprøver fra ulike meieriselskaper satte en ekstra spiss på arrangementet, som ble både lærerikt og inspirerende.

Husk vår medlemskampanje i november!

19 november 2024

NML-kampanje i november! Jobber du i matbransjen, er du uorganisert eller er usikker på fagforeningstilhørighet: Velkommen til oss i NML-familien! Melder du deg inn i løpet av november og får du kontingentfri måned i desember!

Scroll til toppen