Ny utgave av Meieriposten er på vei, utgave 3

Meieriposten nr. 3 2023

Ny utgave av fagbladet Meieriposten på vei til deg. Mye spennende saker som du kan lese, og den digitale utgaven er allerede tilgjengelig ved å logge deg inn via vår hjemmeside.

Meieriposten nr. 3 2023

Årets 3. utgave av fagbladet Meieriposten er på vei ut i disse dager. I tillegg til bedriftsbesøk og intervjuer, så kan du lese om tildeling av priser til både bedrifter og enkeltpersoner. Viktige endringer i NML står også nevnt i fagbladet. Vil også anbefale at du leser "lederen" - god lesning!


Norske oster tok med seg hele 47 medaljer under World Cheese Award 2024

20 november 2024

Norske ysterier tok 47 medaljer i verdens største ostekonkurranse; World Cheese Awards 2024. Synnøve Finden, Snertingdal Ysteri, Tingvollost og TINE var blant de norske produsentene som gjorde seg godt bemerket og løftet Norge som en ledende matnasjon med ost i verdensklasse.

NML på informasjonsmøte ved Norges Miljø- og Biovitenskapelige Universitet

20 november 2024

Under NMLs besøk ved KBM på NMBU møtte vi over 30 studenter for å snakke om partssamarbeidet i Norge, verdien av fagorganisering og praktiske råd for studenter. Tillitsvalgte, fagfolk og forsikringsmegler bidro med innsikt og erfaring, og studentene stilte engasjerte spørsmål. Smaksprøver fra ulike meieriselskaper satte en ekstra spiss på arrangementet, som ble både lærerikt og inspirerende.

Husk vår medlemskampanje i november!

19 november 2024

NML-kampanje i november! Jobber du i matbransjen, er du uorganisert eller er usikker på fagforeningstilhørighet: Velkommen til oss i NML-familien! Melder du deg inn i løpet av november og får du kontingentfri måned i desember!

Scroll til toppen