Ny utgave av vårt fagblad er nå tilgjengelig, nå med justert navn; Mat- og meieriposten

Nå kan du lese utgave 4 av vårt fagblad!

I tråd med NMLs visjon og strategi, justerer vi navnet på vårt fagblad; fra Meieriposten til Mat- og meieriposten. 

Nå kan du lese utgave 4 av vårt fagblad!

Ny horisont: Fra Meieriposten til Mat- og meieriposten!

Vår bransje har alltid vært i utvikling, tilpasset nye smaker, teknologier og utfordringer. I takt med endringene har også NML endret kurs mot en mer helhetlig visjon. Derfor, med økt fokus på mangfold, bærekraft og vår rolle i den større matbransjen, ønsker vi å introdusere en liten, men betydningsfull endring - en ny reise fra "Meieriposten" til "Mat og meieriposten". Dette reflekterer ikke bare vårt engasjement for meieribransjen, men for hele matbransjen og vår vilje til å omfavne en fremtid hvor norske mat- og meieriprodukter sammen skaper en smakfull og bærekraftig opplevelse!

Du kan lese mer med å følge linken her: 2023 - Utgave 4

Er du ikke allerede abonnent, kan du med enkle grep bli abonnent med å følge veiledningen på via linken.

God lesning!


Norske oster tok med seg hele 47 medaljer under World Cheese Award 2024

20 november 2024

Norske ysterier tok 47 medaljer i verdens største ostekonkurranse; World Cheese Awards 2024. Synnøve Finden, Snertingdal Ysteri, Tingvollost og TINE var blant de norske produsentene som gjorde seg godt bemerket og løftet Norge som en ledende matnasjon med ost i verdensklasse.

NML på informasjonsmøte ved Norges Miljø- og Biovitenskapelige Universitet

20 november 2024

Under NMLs besøk ved KBM på NMBU møtte vi over 30 studenter for å snakke om partssamarbeidet i Norge, verdien av fagorganisering og praktiske råd for studenter. Tillitsvalgte, fagfolk og forsikringsmegler bidro med innsikt og erfaring, og studentene stilte engasjerte spørsmål. Smaksprøver fra ulike meieriselskaper satte en ekstra spiss på arrangementet, som ble både lærerikt og inspirerende.

Husk vår medlemskampanje i november!

19 november 2024

NML-kampanje i november! Jobber du i matbransjen, er du uorganisert eller er usikker på fagforeningstilhørighet: Velkommen til oss i NML-familien! Melder du deg inn i løpet av november og får du kontingentfri måned i desember!

Scroll til toppen