Mye spennende fagstoff i ny utgave av et av landets eldste fagblad.

Mat- og meieriposten utgave 2, 2025

Mat- og meieriposten er fagbladet for alle som jobber med, brenner for – eller bare er nysgjerrig på – norsk mat og meieribransje! Her får du faglig påfyll, nyheter, reportasjer og meningsytringer fra hele bransjen.

Mat- og meieriposten utgave 2, 2025

I aprilutgaven av Mat- og meieriposten (nr. 2 – 2025) tar vi temperaturen på en matbransje i utvikling. Du får bli med nordover til TINE Meieriet Storsteinnes, som fyller 100 år og fortsatt er i full drift – med stolthet, fagkunnskap og spesialprodukter du ikke finner andre steder.

Vi rapporterer fra NMLs landsmøte og fagsamling i Troms, hvor det ble tatt et viktig veivalg: NML blir en del av Parat fra 1. september. Hva betyr det for medlemmene og organisasjonen framover?

Du møter også Arild Dahl – hovedtillitsvalgt ved TINE Meieriet Brumunddal – i et personlig portrett om engasjement, fellesskap og fagforeningsbygging.

Ellers kan du lese om:

  • Nye utmerkelser til sunne matprodukter fra Norgesmøllene og Fjordland

  • Rolf Øyvind Thune valgt til ny styreleder i TINE

  • Professor Siv Skeie tildelt Jon Sundbys Ærespris

  • Hvorfor vannforbruk og emballasje endres i matindustrien

  • Importtall som utfordrer norsk selvforsyning

  • Og en vaffeloppskrift som faktisk er ganske grov!

Den digitale utgaven er tilgjengelig nå – les den her ved å logge deg inn som abonnent: Mat- og meieriposten innlogging

 


NMLs vervekampanje våren 2025

24 april 2025

Verv en kollega – få premie! Nye medlemmer som blir med i NML nå, får kontingentfri juni. Bli med i NML!

Scroll til toppen