NMLs vervekampanje våren 2025
Verv en kollega – få premie! Nye medlemmer som blir med i NML nå, får kontingentfri juni. Bli med i NML!
Mat- og meieriposten er fagbladet for alle som jobber med, brenner for – eller bare er nysgjerrig på – norsk mat og meieribransje! Her får du faglig påfyll, nyheter, reportasjer og meningsytringer fra hele bransjen.
I aprilutgaven av Mat- og meieriposten (nr. 2 – 2025) tar vi temperaturen på en matbransje i utvikling. Du får bli med nordover til TINE Meieriet Storsteinnes, som fyller 100 år og fortsatt er i full drift – med stolthet, fagkunnskap og spesialprodukter du ikke finner andre steder.
Vi rapporterer fra NMLs landsmøte og fagsamling i Troms, hvor det ble tatt et viktig veivalg: NML blir en del av Parat fra 1. september. Hva betyr det for medlemmene og organisasjonen framover?
Du møter også Arild Dahl – hovedtillitsvalgt ved TINE Meieriet Brumunddal – i et personlig portrett om engasjement, fellesskap og fagforeningsbygging.
Ellers kan du lese om:
Nye utmerkelser til sunne matprodukter fra Norgesmøllene og Fjordland
Rolf Øyvind Thune valgt til ny styreleder i TINE
Professor Siv Skeie tildelt Jon Sundbys Ærespris
Hvorfor vannforbruk og emballasje endres i matindustrien
Importtall som utfordrer norsk selvforsyning
Og en vaffeloppskrift som faktisk er ganske grov!
Den digitale utgaven er tilgjengelig nå – les den her ved å logge deg inn som abonnent: Mat- og meieriposten innlogging
Verv en kollega – få premie! Nye medlemmer som blir med i NML nå, får kontingentfri juni. Bli med i NML!
Fra 1. september kan NML-ere få tilgang til Parats kurs – sjekk hva som kan passe for deg allerede nå!
Nytt styre, ny fremtid i Parat og vervekampanje: Les vår hilsen til medlemmene – og en ekstra takk til dere som jobber i påska!